Výjimečná mandlová jemně mletá pasta (mandle z oblasti Avola) k ochucování cukrářských krémů, polev, zmrzliny.
Dávkování: 100 g pasty Mandle d'Avola do 1 l základní bílé báze.
Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
200 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
120 g Dextróza (kód: 2126)
200 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
200 g Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955)
200 g Poleva křupavá stracciatella - hořká čokoláda (kód: 2398)
200 g Poleva krémová Loveria Pistácie (kód: 2312)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pasty Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252) a Ochucovací pasta Mandle d′Avola (kód: 2955).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.