Ochucovací pasta Malina Extra - 3,5 kg, AKCE

Ochucovací pasta Malina Extra - 3,5 kg, AKCE

Ochucovací pasta Malina Extra - 3,5 kg, AKCE
TOP DMT: 2024
Akční sleva -10% 393,00 Kč za kg
kg bez DPH: 355,00 Kč
kg s DPH: 408,25 Kč
prodejní ks s DPH: 1.429,45 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.243,00 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 28,40 Kč
skladem


Ochucovací pasta malinová 35% ovoce - s výrazným přírodním barvivem.

Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.

Dort Luna Rossa

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
    30 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
  400 g Jogurt čerstvý bílý
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
      5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Malinové srdce uvnitř

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
  70 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
  30 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)

  • Vyšleháme šlehačku se Semifreddo Neutro, vodou, ochutíme Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
  • Naplníme formičku a zmrazíme na - 20 ºC. 

Bagna malina

Postup přípravy dortu

 

Točená zmrzlina Malinová - s pastou

FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. 

Receptura

1 sáček (2000 g) FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
5 litrů (5000 g) kvalitní voda
560 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)

Postup

Ledová tříšť

Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.

Receptura

    50 g Ochucovací pasta Pomeranč Linea (kód: 2218)
  180 g cukr krupice
1000 g kvalitní voda

Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení např.:

Postup

  • Směs důkladně promícháme.
  • Nalijeme do stroje na výrobu ledové tříště a mrazíme.

Malinový řez s jogurtovou náplní

Malinový plát (2 plechy 80 x 60 cm)

1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  150 g kvalitní voda
  750 g vejce

  • Vše se spojí a cca 10 min. rychle šlehá.

100 g cukr krupice 
100 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)

  • Smíchají se a vmíchají do směsi na plát.
  • Rozetře se na dva plechy a posype drcenými pistáciovými oříšky.
  • Teplota pečení: 240-250 °C 
  • Doba pečení: cca 6-7 min. (bez větrání)

Jogurtový krém (1 plech 60 x 20 cm)

  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
  100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
    65 g kvalitní voda
    20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea

  • Vše společně vyšleháme.
  • Proloží se 3 pláty Malinového korpusu 2 vrstvami Jogurtového krému.

Dozdobení

Povrch se potře Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)Zrcadlová poleva Marakuja (kód: 2511) nebo  Zrcadlová poleva Pomerančová (kód: 2569) a čerstvým ovocem apod.

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Kód: 2444

Složení

Složení výrobku: cukr, šťáva a dřeň z malin 35%, glukózový sirup, kyselina: kyselina citronová, stabilizátor: pektin, aroma, potravinářské barvivo: přírodní antokyan, kurkumin.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 264 kcal
  • Sacharidy: 64.8 g
  • - z toho cukry: 57.8 g
  • Tuky: 0.1 g
  • Bílkoviny: 0.3 g
  • Sušina: 75 g