Ochucovací pasta malinová 35% ovoce - s výrazným přírodním barvivem.
Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
30 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
400 g Jogurt čerstvý bílý
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
70 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
30 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci.
1 sáček (2000 g) | FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) |
5 litrů (5000 g) | kvalitní voda |
560 g | Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444) |
Výborná ochucovací pasta pro výrobu pomerančové ledové tříště.
50 g | Ochucovací pasta Pomeranč Linea (kód: 2218) |
180 g | cukr krupice |
1000 g | kvalitní voda |
Kromě pomerančové pasty doporučujeme pro ochucení např.:
1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
150 g kvalitní voda
750 g vejce
100 g cukr krupice
100 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
65 g kvalitní voda
20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea
Povrch se potře Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497), Zrcadlová poleva Marakuja (kód: 2511) nebo Zrcadlová poleva Pomerančová (kód: 2569) a čerstvým ovocem apod.