Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong - 5 kg

Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong - 5 kg

Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong - 5 kg
TOP
kg bez DPH: 701,00 Kč
kg s DPH: 785,12 Kč
prodejní ks s DPH: 3.925,60 Kč
prodejní ks bez DPH: 3.505,00 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 70,10 Kč
skladem


Parametry

Popis

100% Lískooříšková pasta z vybraných italských lískových ořechů Piemonte s I.G.P certifikací původu. Varianta se silnějším pražením.

Vhodné i pro Vegany. Certifikováno organizací VeganOk.

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Je vyrobeno ze 100% přírodní suroviny, bez dalších přísad.

Jedinečná surovina pro ty nejnáročnější a nejpozornější konzumenty.

Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal)

 

 

Recept na vaničku 4 kg:

3400 g Tekutá smetanová báze Royal

  120 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

  120 g Dextróza (kód: 2126)

  400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.

  5. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Lískový oříšek Piemonte (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

 

 

Příklad receptu:

2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

243 g Smetana 33% tuku

534 g cukr krupice

121 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

193 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

  400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Piemonte IGP Strong (kód: 2405)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
  5. Dozdobíme povrch zmrzliny pomocí lískových oříšků.
  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Lískový oříšek s bílou čokoládou

 

 

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2405

Složení

Složení výrobku: 100% Lískové oříšky Piemonte P.G.I.
Alergeny:
  • 8 - ořechy
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 703 kcal
  • Sacharidy: 12.6 g
  • - z toho cukry: 3.5 g
  • Tuky: 66.4 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 4.8 g
  • Bílkoviny: 14.3 g
  • Sušina: 93.31 g