Silně pražené mleté italské lískové oříšky. Jemná pasta se vyznačuje intenzivní barvou a výraznou přírodní chutí. Ideální pro přípravu zmrzliny plné lískových oříšků.
Objevte kompletní řadu past pro vaši mléčnou zmrzlinu.
Šlehačkový krém Bavarese:
Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:
Roládový plát:
Vanilkový sirup:
Jádro schované v krému:
Zdobení:
2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
243 g Smetana 33% tuku
534 g cukr krupice
121 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)
193 g Dextróza (kód: 2126)
400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
120 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
70 g Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2486)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
40 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)
40 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
50 g Piškotový plát tmavý
Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a Pistáciová drť dekorační.