Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial - 5 kg

Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial - 5 kg

Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial - 5 kg
kg bez DPH: 682,00 Kč
kg s DPH: 763,84 Kč
prodejní ks s DPH: 3.819,20 Kč
prodejní ks bez DPH: 3.410,00 Kč

dávkování: 80 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 54,56 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Nová nabídka autentické zmrzliny z lískového oříšku!

Silně pražené mleté italské lískové oříšky. Jemná pasta se vyznačuje intenzivní barvou a výraznou přírodní chutí. Ideální pro přípravu zmrzliny plné lískových oříšků.

 

Objevte kompletní řadu past pro vaši mléčnou zmrzlinu.

Roláda KETTY

Recept na jednu roládu

Šlehačkový krém Bavarese:

Šlehačkový krém Lískový oříšek Imperial:

Roládový plát:

  • Piškotový plát s kakem, výška 0.5 cm.

Vanilkový sirup:

Jádro schované v krému:

Zdobení:

Postup

  • Na kakaový piškotový plát stěrkou rozetřeme Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233) a posypeme drcenými lískovými ořechy.
  • Připravíme krém Lískový oříšek Imperial jemným přimícháním Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222) do šlehačkového krému Baravese (krém Bavarese lze vyrobit předem společně pro více různých dortů).
  • Krém Lískový oříšek Imperial rozetřeme stěrkou na celý piškotový plát, dokud není zcela zakrytý.
  • Plněný piškot srolujeme po delší straně a vložíme do chladničky.
  • Roládu nakrájíme na několik kousků a polijeme polevou Náplň krémová Cremosette Lískový oříšek (kód: 3233).
  • Ozdobíme celými opečenými lískovými oříšky a čokoládovými ruličkami.

Zmrzlina Lískový oříšek Imperial (báze Royal) - komplet vanička 4 kg

Pasterace:

2549 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)

243 g Smetana 33% tuku

534 g cukr krupice

121 g Royal 50 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2603)

193 g Dextróza (kód: 2126)

Ochucení:

  400 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". 

  4. Nakonec necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
  5. Dozdobíme povrch zmrzliny pomocí lískových oříšků.
  6. Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Dort Sabauda

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  120 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)

Srdce dortu

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  70 g Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2486)

Zvlhčující poleva na piškot

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222).
  • Dno formy vyložíme piškotem o stejném průměru jako pistáciové srdce a zvlhčíme ho Bagna lískový oříšek.
  • Na piškot vložíme předem připravené pistáciové srdce, které přikryjeme tenkým piškotovým plátem.
  • Přidáme druhou polovinu lískooříškové šlehačky a pečlivě doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté ozdobíme povrch dortu Farcitura Crem Caramel (kód: 2493).
  • Dozdobíme Čokoládovýmí ozdobami.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

Šlehačkové Semifreddo Pistácie a Oříšek

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku

 200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)

     40 g Ochucovací pasta Pistácie Mediterraneo (kód: 2252)

     40 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)

     50 g Piškotový plát tmavý

Zrcadlová poleva Bílá čokoláda (kód: 2496) a  Pistáciová drť dekorační.

 

Postup přípravy dortu:

 

Balení výrobku: 5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 3222

Složení

Složení výrobku: lískové ořechy.

Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 701 kcal
  • Sacharidy: 6.4 g
  • - z toho cukry: 4.3 g
  • Tuky: 66.8 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 4.4 g
  • Bílkoviny: 14.4 g
  • Sůl: 0.03 g
  • Sušina: 87.63 g

Alergeny:
  • ořechy