Oblíbená přírodní kokosová pasta s kousky kokosu.
Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
na 1 kg | produkty | na 3 kg |
1000 g | Tekutá smetanová báze Royal | 3.000 |
80 g | Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388) | 240 |
100 g | Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383) | dle chuti |
nazdobíme podle libosti |
Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388) dává zmrzlině svěží, přirozenou kokosovou chuť.
1 sáček (2000 g) | FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) |
5 litrů (5000 g) | Mléko plnotučné (3,5% tuku) |
560 g | Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388) |
3280 g Tekutá smetanová báze Royal
400 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
320 g Ochucovací pasta Kokos (kód: 2388)
200 g Poleva křupavá stracciatella - mléčná čokoláda (kód: 2397)
200 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
Strouhaný kokos
Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme ochucovací pastu.
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny polevami, posypeme kokosem nebo mandlovými lupínky a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.