Ochucovací pasta ze zahradních jahod - s přírodním barvivem.
Přírodní ochucovací pasta obzvlášt vhodná pro dochucení zmrzliny na ovocném (vodovém) základu.
3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
690 g cukr krupice
300 g Superior 100 - zmrzlinový základ mléčný za tepla i za studena (kód: 2429)
360 g Smetana 33% tuku
1320 g kvalitní voda
1600 g čerstvé jahody
80 g Ochucovací pasta Jahoda Extra (kód: 2316)
680 g cukr krupice
180 g Glukóza 38/39 DE, sušený glukózový sirup (kód: 2693)
140 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)
Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.
Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.
Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
405 g kvalitní voda
300 g čerstvé jahody
50 g Ochucovací pasta Jahoda Extra (kód: 2316)
170 g cukr krupice
40 g Dextróza (kód: 2126)
35 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)
Nejprve promícháme dohromady všechny suché ingredience.
Výslednou suchou směs dobře zamícháme do vody a necháme alespoň půl hodiny odstát.
Tekutou směs znova promícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců".
Nakonec dozdobíme povrch polevami a necháme krátce zamrazit v mrazáku nebo nejlépe pomocí silného šokového mražení.
Umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
Sušená směs k přípravě ovocné točené zmrzliny. FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397) dává zmrzlině svěží, přirozenou chuť a hladkou krémovou konzistenci. Umožňuje několik způsobů použití - výroba zmrzliny ochucené ovocnou pastou nebo s přídavkem čerstvého ovoce.
1 sáček (2000 g) FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
5000 g kvalitní voda
560 g Ochucovací pasta Jahoda Extra (kód: 2316) (ochucovací pasta), nebo další ovocné pasty podle použitého ovoce
1015 g FLORIDA Fruit - Základ na rychlou výrobu ovocné zmrzliny (kód: 1397)
1624 g kvalitní voda
1219 g čerstvé jahody
142 g Ochucovací pasta Jahoda Extra (kód: 2316)