Ochucovací pasta Čokoláda hořká - 3,5 kg

Ochucovací pasta Čokoláda hořká - 3,5 kg

Ochucovací pasta Čokoláda hořká - 3,5 kg
kg bez DPH: 431,00 Kč
kg s DPH: 482,72 Kč
prodejní ks s DPH: 1.690,08 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.509,00 Kč

dávkování: 100 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 43,10 Kč
na cestě


Parametry

Popis

Tmavá čokoládová pasta. 

Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Zmrzlina Brownie all'Amarena - Mon Cherry

Recept na vaničku 4 kg:

2200 g Voda horká 90 °C

1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)

100 g Dextróza (kód: 2126)

200 g Poleva s kousky Višeň (kód: 2404)

čokoládové sušenky

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou a čokoládovými sušenkami a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Black Coffee

Recept na vaničku 4 kg:

 2200 g Voda horká 90 °C

 1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) 

   200 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)

   200 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)

Postup:

  1. Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)  a necháme cca 15 minut odstát. (Lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení. 

  4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

  5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Zmrzlina Čokoládová

na 1 kg produkty na 4 kg
1000 g Tekutá smetanová báze Royal 4.000
100 g Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361) 400
30 g Dextróza (kód: 2126) 120

Zmrzlina Cremino Sacher

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

1650 g Voda horká 90 °C
1350 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065)
   90 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)
  100 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
  400 g Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383)

Postup:

  1. Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).

  2. Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).

  3. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  4. Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).

  5. Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  6. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  7. Na ztuhlý povrch natřeme vrstvu Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) a navrch nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383).
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2361

Složení

Složení výrobku: kakaový prášek odtučněný 60%, slunečnicový olej, kakaová hnota 15%, emulgátor:sojový lecitin, aroma.
Alergeny:
  • 6 - sója
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 472 kcal
  • Sacharidy: 1.4 g
  • - z toho cukry: 1.4 g
  • Tuky: 43.6 g
  • Bílkoviny: 14 g
  • Sušina: 59 g