Meruňkové tunely

Meruňkové tunely

Plát na piškotovou roládu

 330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
 370 g vejce
   35 g kvalitní voda
   35 g cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 25 g  Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)  + 50 g kvalitní voda.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 3 pláty  - 60 x 80 cm.

Meruňkový krém

  50 g Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)
  63 g kvalitní voda 20 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Ztužovač se smíchá do hladka s vodou min. 20 ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.

Lesklá meruňková poleva

  50 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g kvalitní voda
  50 g Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417)

Postup

  • Krémem naplníme Forma tunel 9x, silikon (kód: 1450) půl centrimetru pod okraj a přikryjeme piškotem. 
  • Necháme mrazit alespoň 3 hodiny.
  • Po vyndání z mrazáku poléváme lesklou meruňkovou polevou a zdobíme lístkem máty.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.