Piškotový korpus Bisquit Ø 26 cm (na 1 dort)
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
215 g vejce
50 g kvalitní voda
- Vše rychle šleháme 8 – 10 min.
- Pečeme při 200 ºC, 30 min. bez větrání, poté 15 min. s větráním.
Marcipánový krém
100 g Ztužovač šlehačky Marcipán - na šlehačkové dorty (kód: 1724)
125 g kvalitní voda min. 20 ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
-
Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky
Šlehačka na ozdobu
7,5 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
500 g Smetana 33% tuku
Postup
- Do formy vložíme tenký plát piškotu Bisquit a natřeme shora produktem Farcitura Meruňka (kód: 2416).
- Přikryjeme dalším plátem korpusu a naplníme vyšší vrstvou Marcipánového krému.
- Přikryjeme dalším plátem korpusu a necháme vychladit v ledničce cca 2 hodiny.
- Odstraníme formu, dort překryjeme produktem Marcipán 1:1 (kód: 1739).
- Povrch dozdobíme šlehačkou se Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775).
Související:
Ztužovač šlehačky Marcipán - na šlehačkové dorty, 3 kg
cena za kg: 350,00 Kč
———
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, 25 kg
cena za kg: 95,00 Kč
———
Farcitura Meruňka, 1,5 kg
cena za kg: 242,00 Kč
———