Marcipánový dort

Marcipánový dort

Piškotový korpus Bisquit Ø 26 cm (na 1 dort)

330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
215 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 min.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 min. bez větrání, poté 15 min. s větráním.

Marcipánový krém

100 g Ztužovač šlehačky Marcipán - na šlehačkové dorty (kód: 1724)
125 g kvalitní voda min. 20 ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

Šlehačka na ozdobu

 7,5 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
500 g Smetana 33% tuku

Postup

  • Do formy vložíme tenký plát piškotu Bisquit a natřeme shora produktem Farcitura Meruňka (kód: 2416).
  • Přikryjeme dalším plátem korpusu a naplníme vyšší vrstvou Marcipánového krému.
  • Přikryjeme dalším plátem korpusu a necháme vychladit v ledničce cca 2 hodiny.
  • Odstraníme formu, dort překryjeme produktem Marcipán 1:1 (kód: 1739).
  • Povrch dozdobíme šlehačkou se Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775).
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.