Marcipánový dort

Marcipánový dort

Piškotový korpus Bisquit Ø 26 cm (na 1 dort)

330 g Směs na pečení piškotu Biscuit (kód: 2101)
215 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 min.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 min. bez větrání, poté 15 min. s větráním.

Marcipánový krém

100 g Readymix Marcipán (kód: 1724)
125 g kvalitní voda min. 20 ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky

Šlehačka na ozdobu

 7,5 g Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775)
500 g Smetana 33% tuku

Postup

  • Do formy vložíme tenký plát piškotu Bisquit a natřeme shora produktem Farcitura Meruňka Lea (kód: 2416).
  • Přikryjeme dalším plátem korpusu a naplníme vyšší vrstvou Marcipánového krému.
  • Přikryjeme dalším plátem korpusu a necháme vychladit v ledničce cca 2 hodiny.
  • Odstraníme formu, dort překryjeme produktem Marcipán 1:1 (kód: 1739).
  • Povrch dozdobíme šlehačkou se Ztužovač šlehačky Stabella (kód: 1775).
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí