Malinový plát (2 plechy 80 x 60 cm)
1000 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
150 g kvalitní voda
750 g vejce
- Vše se spojí a cca 10 min. rychle šlehá.
100 g cukr krupice
100 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
- Smíchají se a vmíchají do směsi na plát.
- Rozetře se na dva plechy a posype drcenými Pistáciové oříšky (jádra) (kód: 2727).
- Teplota pečení: 240-250 °C
- Doba pečení: cca 6-7 min. (bez větrání)
Jogurtový krém (1 plech 60 x 20 cm)
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
65 g kvalitní voda
20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea
- Vše společně vyšleháme.
- Proloží se 3 pláty Malinového korpusu 2 vrstvami Jogurtového krému.
Dozdobení
Povrch se potře Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497), Zrcadlová poleva Marakuja (kód: 2511) nebo Zrcadlová poleva Pomerančová (kód: 2569) a čerstvým ovocem, Čokoládové ornamenty, hořká čokoláda (kód: 1752) apod.
Související:
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, 25 kg
cena za kg: 95,00 Kč
———
Ochucovací pasta Malina Extra, 3,5 kg
bude skladem ve středu 18. května
cena za kg: 413,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Malinová, 1,5 kg
cena za kg: 251,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Marakuja, 1,5 kg
cena za kg: 237,00 Kč
———
Zrcadlová poleva Pomerančová, 1,5 kg
cena za kg: 244,00 Kč
———