Malinový řez s jogurtovou náplní

Malinový řez s jogurtovou náplní

Malinový plát (2 plechy 80 x 60 cm)

1000 g Směs na pečení piškotu Biscuit (kód: 2101)
  150 g kvalitní voda
  750 g vejce

  • Vše se spojí a cca 10 min. rychle šlehá.

100 g cukr krupice 
100 g Ochucovací pasta Malina Extra Lea (kód: 2444)

  • Smíchají se a vmíchají do směsi na plát.
  • Rozetře se na dva plechy a posype drcenými Pistáciové oříšky (jádra) (kód: 2727).
  • Teplota pečení: 240-250 °C 
  • Doba pečení: cca 6-7 min. (bez větrání)

Jogurtový krém (1 plech 60 x 20 cm)

  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
  100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
    65 g kvalitní voda
    20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea

  • Vše společně vyšleháme.
  • Proloží se 3 pláty Malinového korpusu 2 vrstvami Jogurtového krému.

Dozdobení

Povrch se potře Zrcadlová poleva Malinová Lea (kód: 2497)Zrcadlová poleva Marakuja Lea (kód: 2511) nebo  Zrcadlová poleva Pomerančová Lea (kód: 2569) a čerstvým ovocem, Čokoládové ornamenty, hořká čokoláda (kód: 1752) apod.

Zmrzlinový den