Malinový dort

Malinový dort

Dortový korpus světlý (na 1 dortový korpus Ø 26 cm)

330 g  Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
215 g  vejce
  50 g  kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Malinový krém

100 g Ztužovač šlehačky Malina - na šlehačkové dorty (kód: 1727)
125 g  kvalitní voda 20ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

Želé poleva

  10 g Želé poleva čirá Crystal (kód: 1746)
500 g  kvalitní voda
  75 g  cukr krupice

  • Želé smícháme s cukrem a nasypeme do vařící vody, vaříme asi 1-2 minuty.

Postup

  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme malinovým džemem a přikryjeme další tenkou vrstvou korpusu.
  • Natřeme vyšší vrstvou malinového krému až do kraje formy.
  • Položíme další tenkou vrstvu korpusu a dáme do lednice asi na 2 hodiny zatuhnout. (Takto připravený základ můžeme dát i do mrazáku.)
  • Po vyndání z lednice použijeme 20 g Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762), posypeme jemně povrch dortu. 
  • Zbytkem výrobku Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762) promícháme s 450 g Mražené maliny.
  • Maliny promíchané s Bindogelem umístit na povrch dortu.
  • Zalijeme připravenou želé polevou.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.