Malinové řezy

Malinové řezy

Plát na piškotovou roládu

  250 g      Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  275 g       vejce
    25 g       kvalitní voda
    25 g       cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 20 g  Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)  + 40 g vody.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250 ºC , 6 minut.

Šlehačka malinová

     100 g     Ztužovač šlehačky Malina - na šlehačkové dorty (kód: 1727)
     125 g      kvalitní voda
     500 g     Smetana 33% tuku

  • Ready mix se smíchá do hladka s vodou a poté lehce vmíchá do našlehané šlehačky.

Želé poleva čirá

     5 g         Želé poleva čirá Crystal (kód: 1746)
 250 g         kvalitní voda
   38 g         cukr krupice

  • Želé smícháme s cukrem a nasypeme do vařící vody, vaříme asi 1 - 2 minuty.

Postup

  • Upečeme si piškotový plát.
  • Připravíme si ochucenou malinovou šlehačku.
  • Forma obdélník, s podložkou, nerez (10x30x5cm) (kód: 1518) vyložíme piškotem. (Všechny nádoby a formy musíme před šleháním důkladně vychladit.)
  • Štětcem naneseme na povrch piškotu zvlhčující polevu.
  • na piškot naneseme malinovou šlehačku a zakryjeme tenkou vrstvou piškotu,
  • Povrch piškotu posypeme přípravkem Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762).
  • Necháme vychladit a zpevnit cca 2 hod. v lednici.
  • Po vyndání řezy dozdobíme malinami promíchanými s 10g přípravku Bindogel. Maliny navršíme na řezy a zalijeme želé polevou čirou připravenou dle návodu výše.
  • Šlehačkové dezerty - šarloty se uchovávají v chladící vitríně při teplotě 2 - 4 °C.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.