Křupavé čokoládové polevy na stracciatellu a nanuky

Křupavé polevy různých příchutí, které lze použít na libovolný druh zmrzliny.  Polevami můžeme pokrýt velmi snadno a rychle, kopečkovou, točenou zmrzlinu, nanuky či sušenky se zmrzlinou. Poleva se rozprostře rovnoměrně, rychle ztuhne a vytvoří na povrchu křupavou vrstvu. S touto polevou vytvoříte skvělé křupavé speciality.

Křupavé čokoládové polevy na stracciatellu a nanuky

Velmi vysoká kvalita

  • Bez hydrogenovaných rostlinných tuků,

  • bez umělých barviv,

  • s vysokým procentem čokolády

PRÁCE S POLEVOU:

  1. Polevu necháme lehce rozehřát v mikrovlnce, nebo ji umístíme do dvojité nádoby na vodní lázeň, během ohřevu polevu občas zamícháme. Polevu ohříváme max. do teploty 40°C.
  2. Zmrzlinu namáčíme do polevy. Je důležité namočit celou zmrzlinu či nanuk i s částí dřívka, aby zmrzlina ze spodu netekla.
  3. Dokud je poleva měkká, můžeme ji zdobit drcenými ořechy, čokoládovými hoblinami nebo cukrářskými dekoračními posypy