Knížecí dort (Ø 18 cm, 10 cm výška)

Knížecí dort (Ø 18 cm, 10 cm výška)

Čokoládový korpus (na 1 dortový korpusy Ø 26 cm)

  600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2342)
  350 g vejce
    50 g kvalitní voda

  • Směs na Sacher šleháme s vejci a vodou při vyšších otáčkách po dobu 5-6 min.
  • Pečeme při 180 - 190 °C, cca 40-50 min. s větráním. 

Čokoládový krém

50 g Ztužovač šlehačky Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2122)
65 g kvalitní voda teplá, cca 40 °C 

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.

Vanilkový krém

40 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
50 g kvalitní voda cca 20 °C
20 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.

Jahodový krém

50 g Ztužovač šlehačky Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 1726)
65 g kvalitní voda, cca 20 °C

  • Do hladka se rozmíchá.

250 g Smetana 33% tuku, našlehaná předem

  • Smíchá se vše dohromady.

Postup

  • Jeden piškotový plát Sacher vyrobený z Směs na korpus Sacher (kód: 2630) se vloží do vymazané a pocukrované formy Ø 18 cm.
  • Naplní se čokoládový krém a uhladí se do hladka.
  • Přiloží se další vymazaná a pocukrovaná forma Ø 18 cm, která se naplní Vanilkovým krémem a uhladí do hladka a nakonec se naplní poslední jahodový krém a uhladí do hladka.
  • Vloží se do lednice ke zpevnění a nakonec zamrazit do mraznice. 
  • Po vyndání z mraznice se povrch dortu polije Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495). Poleva se nechá stékat po stranách v nepravidelných pruzích.

Zdobení

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.