Kefírová zmrzlina s Mandarinkovou polevou

Kefír: tradiční fermentované mléko bohaté na probiotika s osvěžující polevou Mandarinka s kúrou.

Kefírová zmrzlina s Mandarinkovou polevou

Recept:

 1000 g Tekutý mléčný základ Centurion

 50 g Kefír 50 - sušené ochucení (kód: 3215)

 100 g Kefír čerstvý bílý

 300 g Poleva s kousky Mandarinka s kůrou (kód: 3225)

Postup:

  1. Navážíme 100 g čerstvého kefíru (na 1 kg mléčného základu).
  2. Přidáme 50 g Kefír 50 - sušené ochucení (kód: 3215) (na 1 kg mléčného základu)
  3. Promícháme.
  4. Mrazíme ve zmrzlinovém stroji.
  5. Proléváme polevou Poleva s kousky Mandarinka s kůrou (kód: 3225)
  6. Dozdobíme povrch.