Jogurtové pohárky

Jogurtové pohárky

Jogurtový krém

    50 g Ztužovač šlehačky Patissana (kód: 2207)      
    60 g moučkový cukr krupice
1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
    40 g Sušené ochucení Yogo 30 (kód: 2259)

  • Vše společně vyšleháme.
  • Pohárky postupně plníme krémem a necháme chladit. Krém můžeme prokládat ovocem.
  • Šlehačkové dezerty po vychlazení zdobíme např. ovocem s Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217).

Receptura ovoce s Fruitnovou

  30 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
  75 g cukr krupice
150 g vařící kvalitní voda
245 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé jahody

  • Fruitnovu smícháme s cukrem. Můžeme použít čerstvé nebo mražené ovoce.
  • Přidáme vařící vodu a promícháme metlou.
  • Vmícháme pokrájené nebo rozmixované ovoce a necháme vychladnout. Můžeme použít čerstvé nebo mražené ovoce.
  • Používá se nejen pro zdobení zmrzliny nebo pohárů ale je výborná i k dozdobení zákusků, palačinek, ovocných knedlíků a dalších druhů moučníků.
Zmrzlinový den