Piškotový plát hnědý
250 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
275 g vejce
25 g kvalitní voda
25 g cukr krupice
- Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
40 g kvalitní voda
- Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) smícháme s vodou na hladkou směs a vmícháme do našlehané světlé piškotové směsi.
- Poté ihned natřeme na vymazaný plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
- Z tohoto množství vyrobíme 1 plát - 60 x 80 cm.
Jogurtový krém
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
500 g vychlazená Smetana 33% tuku
20 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
- Vše společně vyšleháme.
Ovocný přeliv
60 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
150 g cukr krupice
300 g vařící kvalitní voda
490 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé jahody nebo mražené ovoce
Postup
- Z piškotového plátu vykrojíme 4 kolečka o průměru 10 cm.
- Na první kolečko naneseme špičkou jogurtový krém.
- Na další 2 kolečka piškotu naneseme další vrstvy jogurtového krému. Vrchní kolečko piškotu jogurtovým krémem potřeme a povrch zalijeme hustším přelivem ovoce ve Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217).
- Dozdobíme šlehačkou, čerstvým ovocem, lístkem máty apod.
Související:
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, 25 kg
cena za kg: 95,00 Kč
———
Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení, 2 kg
cena za kg: 511,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty, 2 kg
cena za kg: 299,00 Kč
———
Stabilizátor ovoce Fruitnova, 2 kg
cena za kg: 305,00 Kč
———
Kakao Selecao 22-24% tuku, 1,5 kg
cena za kg: 290,00 Kč
———