Jogurtový dortík

Jogurtový dortík

Piškotový plát hnědý

250 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
275 g vejce
  25 g kvalitní voda
  25 g cukr krupice

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.

20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
40 g kvalitní voda

  • Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) smícháme s vodou na hladkou směs a vmícháme do našlehané světlé piškotové směsi.
  • Poté ihned natřeme na vymazaný plech a pečeme při 250 ºC, 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 1 plát  - 60 x 80 cm.

Jogurtový krém

  100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
    20 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)

  • Vše společně vyšleháme.

Ovocný přeliv

  60 g Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217)
150 g cukr krupice
300 g vařící kvalitní voda
490 g pokrájené nebo rozmixované čerstvé jahody nebo mražené ovoce

Postup

  • Z piškotového plátu vykrojíme 4 kolečka o průměru 10 cm.
  • Na první kolečko naneseme špičkou jogurtový krém.
  • Na další 2 kolečka piškotu naneseme další vrstvy jogurtového krému. Vrchní kolečko piškotu jogurtovým krémem potřeme a povrch zalijeme hustším přelivem ovoce ve  Stabilizátor ovoce Fruitnova (kód: 2217).
  • Dozdobíme šlehačkou, čerstvým ovocem, lístkem máty apod.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.