Hruškový dort

Hruškový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

330 g  Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
  50 g kvalitní voda

  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Krém Hruškový

100 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Hrušková poleva

  50 g Ztužovač šlehačky Hruška - na šlehačkové dorty (kód: 2149)
100 g kvalitní voda

  • Readymix spojíme s vodou a pořádně zamícháme, až začne želatina mírně tuhnout, začneme dort polévat. 

Neutrální krém na dozdobení

  38 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
  50 g kvalitní voda 25º - 30 ºC
250 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 25 - 30 ºC a vmícháme do našlehané šlehačky.

Postup

  • Piškotový dortový plát o výšce cca 1 cm položíme do formy a potřeme meruňkovým džemem.
  • Na piškotový korpus natřeme vyšší vrstvu krému Hruška a položíme další tenkou vrstvu korpusu.
  • Krém doplníme do okraje a dáme do ledničky na cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice potřeme dort hruškovou polevou a dozdobíme Mini Hrušky ve sladkém nálevu (loupané, celé) (kód: 2732)
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.