Hladká Farcitura bez kousků s výraznou meruňkovou chutí a barvou. Obsahuje 25% meruněk. Např. na protírání moučníků (Sacher apod.).
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
80 g Ochucovací pasta Oříšková čokoláda Gianduja (kód: 2556)
100 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
50 g Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416)
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
1650 g | Voda horká 90 °C |
1350 g | Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) |
90 g | Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417) |
100 g | Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416) |
400 g | Poleva krémová Loveria Hořká čokoláda (kód: 2383) |
Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy (kód: 3065) rozpustíme v karafě do horké vody a necháme odstát cca 15 min. (ve videu je použita smetanová báze a Ochucovací pasta Čokoláda hořká (kód: 2361)).
Přidáme ochucení Ochucovací pasta Meruňka (kód: 2417).
Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Na dno vaničky položíme kakaový piškot potřený polevou Poleva hladká Farcitura Meruňka (kód: 2416).
Hotovou zmrzlinu natřeme do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.
100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
50 g kvalitní voda
Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
Pečeme při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.
100 g Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty (kód: 2104)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
50 g Ztužovač šlehačky Citron - na šlehačkové dorty (kód: 2104)
100 g kvalitní voda 20ºC
75 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g kvalitní voda 25º- 30ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
50 g kvalitní voda
100 g Ztužovač šlehačky Vaječný likér - na šlehačkové dorty (kód: 1725)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Čokoládový krém (kód: 202)
250 g vychlazené Mléko plnotučné (3,5% tuku)
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
215 g vejce
50 g kvalitní voda
100 g Ztužovač šlehačky Marcipán - na šlehačkové dorty (kód: 1724)
125 g kvalitní voda min. 20 ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky
600 g Směs na korpus Sacher (kód: 2342)
350 g vejce
50 g kvalitní voda
máslový krém ochucený 20 g Ochucovací pasta Čokoláda Noir Linea (kód: 2190)
200 g Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
30 g Dextróza (kód: 2126)
170 g tekutá Smetana 33% tuku
100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
50 g kvalitní voda
100 g Ztužovač šlehačky Marcipán - na šlehačkové dorty (kód: 1724)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
100 g Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
45 g vejce
45 g Máslo 82%
10 g kvalitní voda
330 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
216 g vejce
50 g kvalitní voda
100 g Ztužovač šlehačky Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2122)
125 g kvalitní voda 20ºC
500 g Smetana 33% tuku
150 g Smetana 33% tuku
15 g med (nebo glukózový sirup)
8 g Máslo 82%
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...