Poleva hladká Farcitura Jahoda - 1,5 kg

Poleva hladká Farcitura Jahoda - 1,5 kg

Poleva hladká Farcitura Jahoda - 1,5 kg
kg bez DPH: 290,00 Kč
kg s DPH: 324,80 Kč
prodejní ks s DPH: 486,08 Kč
prodejní ks bez DPH: 434,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Hladká Farcitura bez kousků s výraznou jahodovou chutí. Vhotná pro protírání moučníků.

Dort Primavera

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    60 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
    50 g Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  100 g čerstvé jahody
    50 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)

Zvlhčující poleva na piškot

  • Svaříme 120 g cukr krupice ve 100 g kvalitní voda a následně ochutíme 44 g likéru Maraschino. 

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356).
  • Dno formy vyložíme piškotem, který zvlhčíme Bagna Maraschino.
  • Naplníme do poloviny formu šehačkou Babiččin krém.
  • Ozdobíme Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494).
  • Přidáme druhou polovinu šlehačky Babiččin krém a pečlivě doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté vyndáme dort z formy a zdobíme povrch dortu čerstvým ovocem potřeným Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277).
  • Okraj dortu dozdobíme šlehačkou.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

Šlehačkový dort Cheese Cake

Krém Cheesecake

1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    55 g Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523)
    50 g Sušenky rozdrobené
    50 g Máslo změklé
  100 g Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163) a Cheesecake 40 - sušené ochucení (kód: 2523).
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Krémem se plní forma vyložená směsí Sušenky rozdrobené a Máslo změklé a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort Bavarese se po vyndání z lednice zdobí Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2494

Složení

Složení výrobku: cukr, šťáva a dřeň z jahod 25%, glukózový sirup, modifikovaný škrob, rostlinný výtažek ze světlice barviřské, kyselina: kyselina citronová, stabilizátor: pektin, aroma, barvivo: karmína, konzervační látka: sorban draselný.
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 253 kcal
  • Sacharidy: 62.7 g
  • - z toho cukry: 57.2 g
  • Tuky: 0.1 g
  • Bílkoviny: 0.2 g
  • Sušina: 63 g