Farcitura Crem Caramel - 1,5 kg

Farcitura Crem Caramel - 1,5 kg

Farcitura Crem Caramel - 1,5 kg
kg bez DPH: 266,00 Kč
kg s DPH: 297,92 Kč
prodejní ks s DPH: 445,76 Kč
prodejní ks bez DPH: 398,00 Kč
na objednávku


Parametry

Popis

Hladká Farcitura bez kousků s výraznou chutí a barvou krémového karamelu. Vhodná pro protírání moučníků.

Dort Sabauda

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  120 g Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222)
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
  100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)

Srdce dortu

500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
  70 g Ochucovací pasta Pistáciové pesto (kód: 2486)

Zvlhčující poleva na piškot

Postup

  • Vyšleháme šlehačku se  Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163).
  • Do šlehačky vmícháme špachtlí Ochucovací pasta Lískový oříšek Imperial (kód: 3222).
  • Dno formy vyložíme piškotem o stejném průměru jako pistáciové srdce a zvlhčíme ho Bagna lískový oříšek.
  • Na piškot vložíme předem připravené pistáciové srdce, které přikryjeme tenkým piškotovým plátem.
  • Přidáme druhou polovinu lískooříškové šlehačky a pečlivě doplníme formu.
  • Zmrazíme na - 20 ºC.
  • Poté ozdobíme povrch dortu Farcitura Crem Caramel (kód: 2493).
  • Dozdobíme Čokoládovýmí ozdobami.
  • Uchováváme při teplotě + 4 ºC.

Perníkový dort

Krém Perník

 1000 g vychlazená Smetana 33% tuku
   200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
     60 g Ochucovací pasta Perník (kód: 2542)
     50 g Piškotový plát světlý
   100 g Farcitura Crem Caramel (kód: 2493)
     50 g Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619)

Postup

  • Do tekuté vychlazené šlehačky vmícháme při pomalých otáčkách Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163) .
  • Poté vše společně vyšleháme při vyšších otáčkách do hladké pevné konzistence.
  • Našlehaný krém se ochutí ochucovací pastou LEAGEL, která se lehce špachtlí vmíchá do ušlehané šlehačky.
  • Krémem se plní forma vyložená piškotem.
  • V polovině krému se protře Poleva s kousky Variegato Perník Lea (kód: 2619) a nechá se zpevnit v lednici nejméně 2 hod. (podle velikosti dortu).
  • Šlehačkový dort se po vyndání z lednice zdobí na povrchu Farcitura Crem Caramel (kód: 2493).
  • A uchovává v chladící vitríně při teplotě +2 °C až +4 °C.

Oblíbené suroviny pro výrobu zákusků

Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...

Oblíbený ztužovač živočišné šlehačky:

Oblíbené polevy zrcadlově lesklé (drží i na stranách dortu):

Oblíbené polevy želatinové (na povrch nebo dovnitř dortu):

Oblíbené polevy křupavé (při pokojové teplotě tenká křupavá vrstva):

Oblíbené polevy s kousky (obsahují kousky ovoce nebo křupínků, vhodné na potvrch nebo dovnitř dezertu):

Oblíbené suroviny pro ošetření čerstvého nebo mraženého ovoce:

Oblíbený dortový korpus na pečení dortů:

Země původu: Itálie
Balení výrobku: 1.5 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2493

Složení

Složení výrobku: glukózový sirup, cukr, modifikovaný škrob, mléko, barviva: karamel, kurkumin, stabilizátor: pektin, kyselina: kyselina citronová, aroma, konzervační látka: sorban draselný.
Alergeny:
  • 7 - mléko
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 254 kcal
  • Sacharidy: 63.1 g
  • - z toho cukry: 47.4 g
  • Tuky: 0.1 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.1 g
  • Bílkoviny: 0.1 g
  • Sůl: 0.01 g
  • Sušina: 63.31 g

Recepty k produktu:

Dort Sabauda

Dort Sabauda

———

Perníkový dort

Perníkový dort

———