Dort Schwarzwald

Dort Schwarzwald

Čokoládový korpus

1000 g Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit (kód: 2794)
  750 g vejce
  150 g kvalitní voda

  • Vše dohromady se smíchá a šlehá při vyšších otáčkách cca 10 min.
  • Naplní se forma (formy) a upeče.
  • Teplota pečení: 190 °C (trouba).
  • Doba pečení: cca 30-35 min.
  • Nejprve bez větrání a po 15 min s větráním.

Neutrální krém

  75 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
100 g kvalitní voda cca 20 °C 
  25 g Višňovice 40% (kód: 2787)

  • Do hladka se promíchá.

500 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí dohromady.

Náplňové třešně

  100 g Stabilizátor ovoce Bindogel (kód: 1762)
  200 g cukr krupice se vmíchá
1000 g třešňová šťáva
1500 g odkapaně třešně

Postup

  • Věncová forma se vymaže a vyloží potravinářskou fólií.
  • Přidá se 1/3 Neutrálního krému.
  • Z čokoládového korpusu se vykrojí užší kruhový plát, který se položí na první vrstvu krému.
  • Přidá se druhá třetina krému, další kruhový plát a na něj Náplňové třešně.
  • Přidá se zbytek krému, který se uhladí a uzavře se kruhovým plátem z čokoládového korpusu, který se lehce přitlačí.
  • Naplněná forma se umístí na cca 2 hodiny do lednice a nakonec krátce do mraznice.
  • Poté se krátce ponoří do teplé vody a forma s potravinářskou folií se sundá.
  • Povrch se polije Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495) nebo polevou připravenou z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099).

Dozdobení

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.