Dort Růžový Panter

Dort Růžový Panter

Piškotový korpus Bisquit čokoládový (na 1 dortový korpus Ø 24 cm)

  330 g   Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
  216 g   vejce
    50 g   kvalitní voda

  • Vše šleháme při vyšších otáčkách po dobu 8 – 10 min.
  • Nakonec krátce vmícháme směs: 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478) a 40 g kvalitní voda.
  • Pečeme při 200 ºC, 30 min. bez větrání, poté 15 min. s větráním.
  • Po vychladnutí ukrojíme z korpusu plát o výšce 1,5 cm a ten potřeme džemem.
  • Poté naplníme cca 725 g krému Černý rybíz a nakonec 675 g Bílého neutrálního krému.
  • Uhladíme povrch a necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.

Krém černý rybíz (na 1 dort  Ø 26 cm)

 100 g   Ztužovač šlehačky Černý rybíz - na šlehačkové dorty (kód: 2123)
 125 g   kvalitní voda 20 ºC 
 500 g   našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix smícháme do hladka s vodou 20 ºC a poté vmícháme do našlehané šlehačky.

Bílý neutrální krém

    38 g   Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
    50 g   kvalitní voda 25 - 30 ºC
  250 g   našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

Dozdobení dortu

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.