Dort Jogurt-Rakytník-Mák (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Dort Jogurt-Rakytník-Mák (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Příprava makového korpusu

335 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
220 g vejce
  50 g kvalitní voda
  50 g Maková náplň

  • Vše se rychle šlehá po dobu 8-10 min. Poté se nalije do formy a dá upéct.
  • Teplota pečení: 190 °C.
  • Doba pečení: 30 min. Po 15 min. pustit větrání.

Jogurtový krém

  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
  100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
    65 g kvalitní voda
    20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea

  • Vše společně vyšleháme.

Rakytníková náplň

Polovina jogurtové náplně se ochutí 30 g Ochucovací pasta Rakytník (kód: 2757).

Postup

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.