Dort Jogurt-Rakytník-Mák (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Dort Jogurt-Rakytník-Mák (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Příprava makového korpusu

335 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
220 g vejce
  50 g kvalitní voda
  50 g Maková náplň

  • Vše se rychle šlehá po dobu 8-10 min. Poté se nalije do formy a dá upéct.
  • Teplota pečení: 190 °C.
  • Doba pečení: 30 min. Po 15 min. pustit větrání.

Jogurtový krém

  500 g vychlazená Smetana 33% tuku
  100 g Ztužovač šlehačky Semifreddo Neutro
    65 g kvalitní voda
    20 g Sušené ochucení Yogo 30 Lea

  • Vše společně vyšleháme.

Rakytníková náplň

Polovina jogurtové náplně se ochutí 30 g Ochucovací pasta Rakytník (kód: 2757).

Postup


Související


Doprava zdarma

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.