Čokoládovo-mangový dort (Ø 26 cm, 5 cm výška)

Čokoládovo-mangový dort (Ø 26 cm, 5 cm výška)

Základ z třeného těsta

   100 g    Směs na pečení třeného těsta Sandy (kód: 2413)
     45 g    vejce
     45 g    Máslo 82%
     10 g    kvalitní voda

  • Vše šleháme při středních otáčkách po dobu 3- 5 min.
  • Pečeme při 190 ºC po dobu 10 min. při puštěném větrání.

Korpus Brownies

500 g  Směs na Brownies (kód: 2769)
125 g  vejce
125 g  olej
  75 g   kvalitní voda

  • Suroviny se spojí a po dobu 3-4 min. pomalu do hladka smíchají.
  • Naplní se do formy a upečou se.
  • Teplota pečení: 180 °C.
  • Doba pečení: 10 min.

Krém Mango

  60 g Ztužovač šlehačky Mango-Podmáslí - na šlehačkové dorty (kód: 2777)
  75 g kvalitní voda cca 20 °C 

300 g Smetana 33% tuku našlehaná předem.

  • Ready mix se smíchá do hladka s vodou a poté lehce vmíchá do našlehané šlehačky.

Piškotový plát čokoládový

  330 g Směs na pečení Čokoládového piškotu Biscuit (kód: 2794)
  216 g vejce
    50 g voda

  • Vše se rychle šlehá 8 – 10 minut.
  • Peče při 200ºC, 30 minut bez větrání, poté 15 minut s větráním.

Čokoládový krém

200 g Ztužovač šlehačky Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2122)
  80 g Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086)
600 g Smetana 33% tuku tekutá

  • Vše se spojí na krémovou konzistenci a našlehá se.

Postup

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.