Piškotové černé pláty
500 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
550 g vejce
50 g cukr krupice
50 g kvalitní voda
- Vše se rychle šlehá 8-10 min.
- Poté se přidá 100 g Ochucovací pasta Černá Mamba (kód: 2789) a vmíchá se do našlehaného piškotu.
- Rozetře na dva plechy (60 x 40 cm) vyložené pečícím papírem.
- Povrch se uhladí a peče se.
- Teplota pečení: 240 °C (krátce odvětrat).
- Doba pečení: 6 min (bez větrání).
- Po upečení hned sundat z plechu.
Višňový krém
150 g Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580)
150 g kvalitní voda cca 20 °C
- Do hladka smíchat.
600 g Smetana 33% tuku našlehaná předem
- Vše se spojí dohromady.
Postup
- Višňový krém z Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580) se natře na piškotové černé pláty a uhladí.
- Od delší strany se nakrájí 10 cm široké pláty.
- Rolujte tak, že první pruh stočte jako roládu, tu překlopte na stojato a boky obtočte dalšími pruhy krémem vždy dovnitř.
- Postupujte tak, aby Vám vznikly dva dorty Ø 18 cm. Ty se položí na kulatou upečenou podložku z Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345) a dají se vychladit.
Dozdobení
- Šlehačkou s Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty (kód: 2086).
- Čerstvým ovocem.
- Čokoládovými ozdobami.
Související:
Směs na pečení jemného piškotu Biscuit, 25 kg
na objednávku
Vynikající směs na výrobu piškotového korpusu.
cena za kg: 95,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty, 3 kg
na objednávku
Směs na výrobu krému s přírodní chutí višní.
cena za kg: 333,00 Kč
———
Ztužovač šlehačky Neutro - na šlehačkové dorty, 3 kg
skladem
Bílý neutrální krém, který je zvláště vhodný na šlehačkové zdobení.
cena za kg: 290,00 Kč
———