Dort černá mamba (Ø 26 cm, 10 cm výška)

Dort černá mamba (Ø 26 cm, 10 cm výška)

Piškotové černé pláty

500 g Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)
550 g vejce
  50 g cukr krupice
  50 g kvalitní voda

  • Vše se rychle šlehá 8-10 min.
  • Poté se přidá 100 g Ochucovací pasta Černá Mamba (kód: 2789) a vmíchá se do našlehaného piškotu.
  • Rozetře na dva plechy (60 x 40 cm) vyložené pečícím papírem.
  • Povrch se uhladí a peče se.
  • Teplota pečení: 240 °C (krátce odvětrat).
  • Doba pečení: 6 min (bez větrání).
  • Po upečení hned sundat z plechu.

Višňový krém

150 g Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580)
150 g kvalitní voda cca 20 °C

  • Do hladka smíchat.

600 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se spojí dohromady.

Postup

  • Višňový krém z Ztužovač šlehačky Višeň - na šlehačkové dorty (kód: 2580) se natře na piškotové černé pláty a uhladí.
  • Od delší strany se nakrájí 10 cm široké pláty.
  • Rolujte tak, že první pruh stočte jako roládu, tu překlopte na stojato a boky obtočte dalšími pruhy krémem vždy dovnitř.
  • Postupujte tak, aby Vám vznikly dva dorty Ø 18 cm. Ty se položí na kulatou upečenou podložku z Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345) a dají se vychladit.

Dozdobení

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.