Caramel-Brownie s kokosem (1 ks Ø 26 cm, výška 6 cm)

Caramel-Brownie s kokosem (1 ks Ø 26 cm, výška 6 cm)

Korpus Brownies

500 g Směs na Brownies (kód: 2769)
125 g vejce
125 g olej
  75 g kvalitní voda

  • Suroviny se spojí a po dobu 3-4 min.pomalu do hladka smíchají
  • Rozdělí se na dvě části a upečou se.
  • Teplota pečení: 180 °C.
  • Doba pečení: 10 min.

Kokosová dekorace

  35 g Směs na Bílkový krém (kód: 2779)
250 g kvalitní voda
250 g cukr krupice
200 g Kokos strouhaný (kód: 2725)
200 g cukr moučka (prosátý)

  • Směs na Bílkový krém (kód: 2779) se smíchá s vodou do hladka, přidá se cukr a našlehá se.
  • Přidá se kokos a promíchá se.
  • Pečeme na plechu při teplotě 150 °C, pak teplotu snížíme na 100 °C a necháme přes noc při puštěném větrání.

Caramel-Brownie krém

150 g Ztužovač šlehačky Caramel-Brownies - na šlehačkové dorty (kód: 2760)
190 g kvalitní voda

  • Spojí se do hladka.

750 g Smetana 33% tuku našlehaná předem

  • Vše se promíchá.

Pracovní postup

  • První plát vyrobený s Směs na Brownies (kód: 2769) se vloží do formy a přidá se polovina Caramel-Brownie krému.
  • Vloží se druhý plát ze Směs na Brownies (kód: 2769) a přidá se zbytek Caramel-Brownie krému.

Zdobení

  • Dort se potře našlehanou šlehačkou a ozdobí šlehačkovými růžičkami.
  • Kokosová dekorace se nastřihá na malé kousky a dozdobí se s ní dort. 
  • Přidají se zapečené oříškové ozdoby, vyrobené s bází Crispy - křupavá báze (kód: 2115).
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.