Diabella Tiramisu pohárek

Diabella Tiramisu pohárek

Krém Tiramisú

  100 g Ztužovač šlehačky Diabetický Tiramisu - na šlehačkové dorty (kód: 2046)                      
  125 g kvalitní voda 20 ºC                                               

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:                                                  

  500 g vychlazená našlehaná Smetana 33% tuku

Šlehačka diabella

    5 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
  10 g kvalitní voda 40 ºC
100 g Smetana 33% tuku

Postup

  •  Ztužovač šlehačky Diabetický Tiramisu - na šlehačkové dorty (kód: 2046) smícháme s vodou a lehce vmícháme do našlehané šlehačky.
  •  Získáme jemný ochucený krém, který vložíme do sáčku na zdobení a dáme vychladit do lednice na cca 5 – 10 minut.
  • Připravíme si Pohárky hranaté 210 ml (kód: 466) nebo skleněné poháry.
  • Krémem naplníme 1/3 poháru, vložíme upečený Diabella piškot z Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)namočený v caffe espresso, popř. v rozmačkaném neoslazeném ovoci. Následně naplníme krém do 2/3 poháru, vložíme další zvlhčený Diabella piškot a ozdobíme povrch krémem.
  • Povrch moučníku dozdobíme tenkou vrstvou Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478), ovocem, neoslazenou šlehačkou, nebo můžeme vytvořit dekorace z rozpuštěné Diabetická Čokoláda hořká blok (kód: 2035)
  • Hotové poháry před podáváním vychladíme.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.