Diabella Tiramisu dort

Diabella Tiramisu dort

Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
  175 g vejce
    12 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:

    20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

  •  Pečeme při 190 ºC cca 30 min.

Tiramisu krém

   100 g Ztužovač šlehačky Diabetický Tiramisu - na šlehačkové dorty (kód: 2046)
   125 g kvalitní voda 20ºC
   500 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

Postup

  • Tenkou vrstvu Diabella piškotového korpusu potřeme Diabella tiramisu krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou diabella korpusu. 
  • Natřeme další vrstvu Diabella tiramisu krému až do kraje formy.
  • Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
  • Po vyndání z lednice Pomocí šablony Tiramisu dozdobíme dort 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478).
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.