Diabella Máslové cukroví N

Diabella Máslové cukroví N

Diabella Máslové těsto (třené) 

1000 g Diabella směs na těsto pro čajové pečivo (kód: 2455)
  640 g Máslo 82%
  350 g vejce
  150 g pšeničný škrob

(2140 g před pečením, 1840 g po upečení)

  • Mírně nahřáté máslo vyšleháme s vejci.
  • Vmícháme Diabella směs na těsto pro čajové pečivo (kód: 2455) a pšeničný škrob.
  • Řezanou trubičkou stříkáme na plech různé tvary kytičky, tyčinky, rohlíčky atd.
  • Pečeme při 200 °C a zapnuté ventilaci po dobu 15 - 20 min.
  • Po upečení polijeme 200 g Diabella Čokoláda hořká blok (kód: 2035).
  • Máslové těsto Diabella slepujeme Diabella máslovým krémem:

Diabella máslový krém

  300 g Diabella Buttermix pro máslový krém (kód: 2528)
1000 g  kvalitní voda
  800 g  Máslo 82%

(2100 g celkem)

  • Diabella mix pro máslový krém našleháme při vyšších obrátkách s vodou na hladký krém.
  • Poté postupně vmícháme změklé máslo během 3 - 5 minut. Poměr másla a Diabella krému lze upravit podle požadované konzistence a chuti máslového krému.
  • Hotový krém lze dochutit kakaem, rozemletými praženými ořechy, neslazenými ochucovacími pastami.
  • Pro dozdobení použijeme Dia džem, nebo 80 g Plátkové mandle, nebo rozehřejeme Diabella Čokoláda hořká blok (kód: 2035).
Zmrzlinový den