Diabella Maracujový dort

Diabella Maracujový dort

Piškotový čokoládový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
  175 g vejce
    12 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.                                                                                                   
  • Dále přidáme 20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478).
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min. 

Ovocný krém Maracuja 

   200 g Ztužovač šlehačky Diabella Maracuja - na šlehačkové dorty (kód: 2022)
   200 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

   600 g Smetana 33% tuku 

Poleva z readymixu

    60 g Ztužovač šlehačky Diabella Maracuja - na šlehačkové dorty (kód: 2022)
  120 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vodu smícháme s readymixem maracuja, až začne poleva mírně tuhnout, dort začneme polevou polévat..

Krém na zdobení

      4 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
      7 g kvalitní voda 40 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

   70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku

Postup

  • Tenkou vrstvu čokoládového korpusu potřeme diabella krémem Maracuja a přikryjeme další tenkou vrstvou čokoládového piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou diabella krému Maracuja a uhladíme.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice potřeme dort polevou z readymixu a dáme znovu vychladit do ledničky.
  • Dort nadekorujeme krémem na dozdobení (80 g). Strany dortu ozdobíme 50 g  Plátkové mandle.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.