Diabella Lískooříškový dort

Diabella Lískooříškový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)  
  150 g vejce
    20 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min. 

Lískooříškový krém 

   160 g Ztužovač šlehačky Diabetický Lískový oříšek - na šlehačkové dorty (kód: 2424)
   200 g kvalitní voda 20 ºC
   800 g Smetana 33% tuku 

Krém na zdobení 

    16 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
    28 g kvalitní voda 40 ºC
  280 g Smetana 33% tuku

Postup

  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme diabella lískooříškovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou diabella lískooříškového krému a uhladíme do hladka.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení. Strany dortu ozdobíme pomocí 50 g Plátkové mandle.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.