Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)
175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
150 g vejce
20 g kvalitní voda
- Šleháme cca 6 - 12 minut.
- Pečeme při 190 ºC cca 30 min.
Lískooříškový krém
160 g Ztužovač šlehačky Diabetický Lískový oříšek - na šlehačkové dorty (kód: 2424)
200 g kvalitní voda 20 ºC
800 g Smetana 33% tuku
-
Diabella Readymix Lískový oříšek (kód: 2083) smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky
Krém na zdobení
16 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
28 g kvalitní voda 40 ºC
280 g Smetana 33% tuku
-
Diabella Readymix neutrální (kód: 1963) smícháme do hladka s vodou 20 ºC a lehce vmícháme do našlehané šlehačky
Postup
- Tenkou vrstvu korpusu potřeme diabella lískooříškovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu.
- Natřeme vyšší vrstvou diabella lískooříškového krému a uhladíme do hladka.
- Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
- Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení. Strany dortu ozdobíme pomocí 50 g Plátkové mandle.
Související:
Směs na piškotový korpus Diabella, 5 kg
cena za kg: 288,00 Kč
———