Diabella Lískooříškový dort

Diabella Lískooříškový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)  
  150 g vejce
    20 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min. 

Lískooříškový krém 

   160 g Ztužovač šlehačky Diabetický Lískový oříšek - na šlehačkové dorty (kód: 2424)
   200 g kvalitní voda 20 ºC
   800 g Smetana 33% tuku 

Krém na zdobení 

    16 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
    28 g kvalitní voda 40 ºC
  280 g Smetana 33% tuku

Postup

  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme diabella lískooříškovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou diabella lískooříškového krému a uhladíme do hladka.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení. Strany dortu ozdobíme pomocí 50 g Plátkové mandle.

Související


Doprava zdarma

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Doprava zdarma pro velkoobchodní objednávky nad 4000 Kč bez DPH.