Diabella Jahodový dort

Diabella Jahodový dort

Piškotový čokoládový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
  175 g vejce
    12 g kvalitní voda

Ovocný krém Jahodový

   200 g Ztužovač šlehačky Diabetický Jahoda - na šlehačkové dorty (kód: 2579)
   200 g kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

   600 g      Smetana 33% tuku 

Krém na zdobení

      4 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
      7 g kvalitní voda 40 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

   70 g našlehané vychlazené Smetana 33% tuku

Na dozdobení 1 dortu stačí vyrobit krém ze 70 g šlehačky.

Postup

  • Tenkou vrstvu čokol. korpusu potřeme diabella jahodovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou čokol. piškotu. 
  • Natřeme vyšší vrstvou diabella jahodového krému a uhladíme do rovna
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Dort nazdobíme krémem na dozdobení (80 g) a jahodami.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.