Diabella Čokoládový dort

Diabella Čokoládový dort

Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)          
  175 g vejce
    12 g kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:

    20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

  •  Pečeme při 190 ºC cca 30 min.

Čokoládový krém

  100 g Ztužovač šlehačky Diabetický Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2426)
  100 g kvalitní voda 20 ºC
  300 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.

Krém na zdobení

       4 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
       7 g kvalitní voda 40 ºC
     70 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.

Postup

  • Tenkou vrstvu Diabella piškotového korpusu potřeme Diabella čokoládovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou diabella korpusu. 
  • Natřeme další vrstvu diabella čokoládového krému až do kraje formy.
  • Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
  • Po vyndání z lednice nazdobíme Diabella krémem.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.