Receptura piškotový korpus čokoládový Ø 26 cm (na 1 dort)
175 g Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
175 g vejce
12 g kvalitní voda
- Šleháme cca 6 - 12 minut a pak přidáme:
20 g Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)
- Pečeme při 190 ºC cca 30 min.
Čokoládový krém
100 g Ztužovač šlehačky Diabetický Čokoláda - na šlehačkové dorty (kód: 2426)
100 g kvalitní voda 20 ºC
300 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Readymix promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Krém na zdobení
4 g Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
7 g kvalitní voda 40 ºC
70 g našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku
- Readymix promícháme do hladka v misce s vodou a poté lehce zamícháme do našlehané šlehačky.
Postup
- Tenkou vrstvu Diabella piškotového korpusu potřeme Diabella čokoládovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou diabella korpusu.
- Natřeme další vrstvu diabella čokoládového krému až do kraje formy.
- Naplněný dort dáme do lednice na cca 2 hod ztuhnout.
- Po vyndání z lednice nazdobíme Diabella krémem.
Související:
Kakao Selecao 22-24% tuku, 1,5 kg
cena za kg: 290,00 Kč
———
Směs na piškotový korpus Diabella, 5 kg
cena za kg: 288,00 Kč
———