Diabella Citronový dort

Diabella Citronový dort

Piškotový korpus Ø 26 cm (na 1 dort)

  175 g      Směs na piškotový korpus Diabella (kód: 2425)
  150 g      vejce
    20 g       kvalitní voda

  • Šleháme cca 6 - 12 minut.
  • Pečeme při 190 ºC cca 30 min.

Citronový krém

   200 g       Ztužovač šlehačky Diabetický Citron - na šlehačkové dorty (kód: 2434)
   200 g       kvalitní voda 20 ºC

  • Vymícháme do hladka a lehce zamícháme do:

   600 g      Smetana 33% tuku

Krém na zdobení

      4 g       Ztužovač šlehačky Diabetický Neutrální - na šlehačkové dorty (kód: 2423)
      7 g       kvalitní voda 40 ºC

  • Vymícháme do hladka a zamícháme do:

     70 g  našlehané vychlazené Smetana 33% tuku

  • Na dozdobení 1 dortu stačí vyrobit krém ze 70 g šlehačky.

Postup

  • Tenkou vrstvu korpusu potřeme diabella citronovým krémem a přikryjeme další tenkou vrstvou piškotu.
  • Natřeme vyšší vrstvou diabella citronoveho krému a uhladíme do hladka.
  • Naplněný dort necháme v lednici cca 2 hod. zpevnit.
  • Po vyndání z lednice dort nadekorujeme krémem na dozdobení (80 g) a plátky citronu nebo limetky.
Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.