Cukrový sirup 70% cukru

Sirup se používá:

  • Pro urychlení výroby ovocných zmrzlin (díky sirupu není třeba při výrobě za studena čekat na dokonalé rozpuštění cukrů ve vodě).
  • Pro optimalizaci smetanové báze pro jednotlivé chutě klasických zmrzlin (např. u oříškových zmrzlin jako protiváha oříškového tuku).
Cukrový sirup 70% cukru

Receptura na 20 kg:

   5400 g kvalitní voda

   7600 g cukr krupice

   6000 g Dextróza (kód: 2126)

   1000 g Glukóza 38/39 DE, sušený glukózový sirup (kód: 2693)

Postup výroby sirupu:

  1. Vodu ohřát na cca 50 °C.
  2. Za stálého míchání rozmíchat jednotlivé cukry až do úplného rozpuštění.
  3. Přelít trychtýřem do PET lahví a uzavřít.
  4. Uchovávat při pokojové teplotě.
Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí