Polotekutá průhledná želatinová glazura na potírání ovoce a dortů. Vytváří lesklý povrch ovoce a dortových polev.
Připravili jsme pro Vás výběr oblíbených surovin pro výrobu zákusků...
Šlehačkový krém Jogurtový:
Podklad:
Jádro schované v krému:
Poleva:
Zdobení:
1880 g kvalitní voda
640 g cukr krupice
220 g Glukóza 38/39 DE, sušený glukózový sirup (kód: 2693)
140 g Frutta 50 - zmrzlinový základ ovocný (kód: 2690)
800 g Mandarinkový džus
320 g Ochucovací pasta Mandarinka (kód: 2367)
Nejprve dobře smícháme všechny suché ingredience.
Vše dobře rozmícháme do vody v karafě a necháme cca 30 min odstát.
Zamícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.
Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
Dozdobíme povrch zmrzliny mandarinkami, potřenými Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
60 g Ochucovací pasta Muffin (kód: 2356)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
50 g Poleva hladká Farcitura Jahoda (kód: 2494)
100 g čerstvé jahody
50 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
40 g Ochucovací pasta Vanilka Zlatá Madagaskar (kód: 2384)
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
20 g Ochucovací pasta Káva Espresso (kód: 2365)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
30 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
400 g Jogurt čerstvý bílý
300 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Poleva s kousky Marakuja (kód: 2436)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
1000 g Smetana 33% tuku
200 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
30 g Jogurt Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259)
400 g Jogurt čerstvý bílý
50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit
100 g Zrcadlová poleva Malinová (kód: 2497)
Čokoládové ozdoby z Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099)
5 g Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277)
500 g Smetana 33% tuku
100 g Ztužovač šlehačky Wonderpanna - na šlehačkové dorty (kód: 2296)
70 g Ochucovací pasta Malina Extra (kód: 2444)
30 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)