Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza 100 DE = čistá glukóza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Sušené ochucení Mascarpone Lea 30 (kód: 2352)
  400 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Sušené ochucení Mascarpone Lea 30 (kód: 2352).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818).
Zmrzlinový den

Kontextové menu [Nahoru]

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží máte hned druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 3 000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí