Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
  400 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818).
Zmrzlinový den

Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.