Čokoládové košíčky

Čokoládové košíčky

Z tohoto množství vyrobíte 16 ks košíčku o váze 60 g

 

Čokoládová poleva na výrobu košíčku:

320 g  Čokoláda hořká 58% blok (kód: 2099) nebo Křupavé kuličky v hořké čokoládě Bonn (kód: 1736)

  • Rozehřejeme čokoládu a štětečkem ji rozetřeme do všech stran silikonového košíčku.

Krém vaječný likér nebo meruňka:

100 g     Ztužovač šlehačky Vaječný likér - na šlehačkové dorty (kód: 1725) nebo Ztužovač šlehačky Meruňka - na šlehačkové dorty (kód: 1732)

125 g     kvalitní voda 20ºC

500 g     našlehaná vychlazená Smetana 33% tuku

  • Readymix se smíchá do hladka s vodou min. 20ºC a vmíchá lehce do našlehané šlehačky.

Piškotový plát:

250 g     Směs na pečení jemného piškotu Biscuit (kód: 2345)

275 g      vejce

  25 g       kvalitní voda

  25 g       cukr krupice

  • Pro čokoládový piškot: přidáme 20 g  Kakao Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)  + 40 g kvalitní voda.
  • Piškot doporučujeme zvlhčit slazenou kávou.
  • Vše rychle šleháme 8 – 10 minut.
  • Poté ihned natřeme na plech a pečeme při 250ºC , 6 minut.
  • Z tohoto množství vyrobíme 1 plát  - 60 x 80 cm.

POSTUP VÝROBY:

Zmrzlinový den

Související


Doprava za každého počasí

Objednejte do 12:00 a zboží můžete mít druhý den.

Zdarma pro objednávky nad 4000 Kč bez DPH

   Podívejte se jaké bude počasí



...

Odsuzujeme vojenskou invazi Vladimíra Putina do sousední demokratické země. Zároveň přejeme rusům prezidenta s lepším charakterem - a to co nejdříve.