Cheesecake s Rakytníkovou polevou (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Cheesecake s Rakytníkovou polevou (Ø 26 cm, výška 6 cm)

Korpus Brownies

500 g Směs na Brownies (kód: 2769)
125 g vejce
125 g olej
  75 g kvalitní voda

  • Suroviny se spojí a po dobu 3-4 min. pomalu do hladka smíchají
  • Rozdělí se na dvě části a upečou se.
  • Teplota pečení: 180 °C.
  • Doba pečení: 10 min.

Náplň Cheesecake

225 g Směs na pečení Cheesecake (kód: 2097)
  65 g cukr krupice
270 g vejce
600 g Smetana 33% tuku
900 g tvaroh nízkotučný

  • Suroviny se spojí a po dobu 3-4 min.pomalu do hladka smíchají.
  • Náplň se nanese na korpus Brownies, uhladí a dá péct.
  • Teplota pečení: 190 °C.
  • Doba pečení: cca. 60 min.
  • Korpus se nechá dobře vychladit.

Rakytníkové želé

1000 g kvalitní voda
  150 g cukr krupice
    20 g Želé poleva čirá Crystal (kód: 1746)
    20 g Ochucovací pasta Rakytník (kód: 2757)

  • Želé se smíchá s cukrem a nasype do vařící vody, zamíchá a vaří ještě 1 minutu za stálého míchání.
  • Přidá se rakytníková pasta a promíchá.
  • Mírně zchlazené želé se nanese na vychlazený Cheesecake korpus a nechá se zpevnit.
  • Okraj se dozdobí Lesklé čokoládové zdobení 2-6 mm (kód: 1761).