Suroviny pro Váš úspěch...
Zmrzlina Sušenka Cookies
na 1 kg
produkty
na 4 kg
1000 g
Tekutá smetanová báze Royal
4.000
60 g
Ochucovací pasta Sušenka Biscotto
(kód: 2360)
240
60 g
Mléko plnotučné (3,5% tuku)
240
50 g
Poleva s kousky Variegato Biscotto
(kód: 2371)
dle chuti
Ochucovací pasta Sušenka Biscotto - 3,5 kg
na objednávku
Ochucovací pasta pro výrobu zmrzlin a krémů s chutí máslových sušenek.
kg bez DPH: 381,00 Kč
kg s DPH: 438,15 Kč
prodejní ks s DPH: 1.531,80 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.332,00 Kč
———
Poleva s kousky Variegato Biscotto - 5 kg
na objednávku
Variegato lískooříšková mléčná čokoláda s kousky sušenek. Ideální pro výrobu zmrzlin a krémů se sušenkovou chutí.
kg bez DPH: 396,00 Kč
kg s DPH: 455,40 Kč
prodejní ks s DPH: 2.278,15 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.981,00 Kč
———
PREGO.cz
O NÁS
Pečlivě pro Vás vybíráme
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
KATALOG SUROVIN
Novinky 2022
Novinky 2021
Novinky 2020
Novinky 2019
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Suroviny na dorty a zákusky
Krémové polevy a náplně Cremosette
Krémové čokoládové polevy Loveria
Křupavé čokoládové polevy Stickaway
Proteinová zmrzlina POWER!
Relaxační zmrzlina
Snadná výroba kvalitních ovocných zmrzlin Fruitcub3
Suroviny na zákusky vhodné pro Diabetiky
Suroviny i pro Vegany
Pomůcky a obaly
Pravé italské Espresso
Otevřete obchod se zmrzlinou
Zahájení výroby zmrzliny - vybavení
Příklady receptů
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Doporučujeme
Novinky
Akce
Přihlásit
Objednávka
O NÁS
Pečlivě pro Vás vybíráme
Proč využívat naše služby?
Školení, semináře a ochutnávky
KONTAKT
KATALOG SUROVIN
Novinky 2022
Novinky 2021
Novinky 2020
Novinky 2019
Suroviny na italskou kopečkovou zmrzlinu
Směsi na točenou zmrzlinu
Suroviny na dorty a zákusky
Krémové polevy a náplně Cremosette
Krémové čokoládové polevy Loveria
Křupavé čokoládové polevy Stickaway
Proteinová zmrzlina POWER!
Relaxační zmrzlina
Snadná výroba kvalitních ovocných zmrzlin Fruitcub3
Suroviny na zákusky vhodné pro Diabetiky
Suroviny i pro Vegany
Pomůcky a obaly
Pravé italské Espresso
Otevřete obchod se zmrzlinou
Zahájení výroby zmrzliny - vybavení
Příklady receptů
Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina?
Obchodní podmínky
Zásady pro ochranu osobních údajů
KONTAKT
| © 1993 - 2023 P R E G O
| Doporučené prohlížeče: Chrome / Firefox