Mascarpone 30 - sušené ochucení - 2 kg

Mascarpone 30 - sušené ochucení - 2 kg

Mascarpone 30 - sušené ochucení - 2 kg
kg bez DPH: 561,00 Kč
kg s DPH: 628,32 Kč
prodejní ks s DPH: 1.256,64 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.122,00 Kč

dávkování: 30 g/kg základu
cena dávky bez DPH: 16,83 Kč
skladem


Parametry

Popis

Sušený přípravek k přidání chuti mascarpone do zmrzliny nebo cukrářských výrobků.

Šlehačkový dort Sofia

Recept

Šlehačkový krém Mascarpone:

Podklad:

  • Cukrářské piškoty Savoiardi.
  • Kávový sirup.

Poleva:

Zdobení:

Postup

  • Připravte si krém Mascarpone v potřebném množství podle formy - vyšlehejte všechny ingredience najednou.
  • Položte cukrářské piškoty (zvlhčené kávovým sirupem) na dno 16x16 cm čtvercové ocelové formy.
  • Nalijte krém Mascarpone do formy až asi 3 milimetry pod vrchní hranu.
  • Dejte celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Pro dekorativní spirálu (nebo jiný dekorativní tvar), nalijte část krému do odpovídající silikonové formy a dejte také zmrazit.
  • Připravte kávovou polevu promícháním Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a rozehřáté Poleva křupavá stracciatella - káva (kód: 2399),
  • Polijte povrch dortu až po okraj formy a vložte zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Vyzdobte si povrch pomocí Poleva krémová Loveria Bílá čokoláda (kód: 2314) a spirály z krému Mascarpone.

Semifreddo Tiramisú

Suroviny

1000 g Smetana 33% tuku
  200 g Ztužovač šlehačky Semifreddo (kód: 3163)
    40 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
  400 g Čerstvé mascarpone
    50 g Piškotový plát ze směsi Biscuit čokoládový
  100 g Zrcadlová poleva Čokoládová (kód: 2495)
    20 g Kakao tmavé Selecao 22-24% tuku (kód: 2478)

Bagna caffé

Postup

Zmrzlina Cremino Tiramisu (báze Royal)

 

 

Recept na zarovnanou vaničku 3 kg

2385 g Tekutá smetanová báze Royal
    45 g cukr krupice
    45 g Dextróza (kód: 2126)
  135 g kvalitní voda
  300 g Čerstvé mascarpone
    90 g Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352)
  400 g Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818)
  piškotový plát
  kávový sirup
  kakao

Postup:

  1. Z pasterizátoru vypustíme tekutou bázi do karafy a přidáme Čerstvé mascarpone a Mascarpone 30 - sušené ochucení (kód: 2352).

  2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

  3. Na dno vaničky natřeme Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818) a na ní položíme piškot zvlhčený kávovým sirupem a posypeme kakaem.

  4. Hotovou zmrzlinu natřeme na piškotový plát do zmrzlinové vaničky, aby vznikl rovný povrch.

  5. Zamrazíme povrch zmrzliny (nejlépe pomocí silného šokového mražení, pokud máme k dispozici).
  6. Na ztuhlý povrch nasypeme kakao a nakonec nalijeme polevu Poleva krémová Loveria Káva (kód: 2818).
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 2 kg
Skladování: Po otevření obalu surovinu nabírejte čistým a suchým nástrojem. Poté obal opět dobře uzavřete. Skladujte při pokojové teplotě a v suchu. Jedná se o surovinu s dlouhou trvanlivostí. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu.
Výrobek je určen pro profesionální výrobu zmrzlin, zákusků a podobných pokrmů.
Kód: 2352

Složení

Složení výrobku: sušené mléko odtučněné, dextrosa, aroma, barviva: kurkumin, betakaroten.
Alergeny:
  • 7 - mléko
Nutriční hodnoty / 100 g:
  • Energie: 356 kcal
  • Sacharidy: 59.1 g
  • - z toho cukry: 57.8 g
  • Tuky: 1 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 0.6 g
  • Bílkoviny: 27.3 g
  • Sušina: 87.4 g