Šlehačkový dort Vivienne

Šlehačkový dort Vivienne

Recept na 1 dort

Šlehačkový krém Jogurtový:

Podklad:

Jádro schované v krému:

Poleva:

Zdobení:

  • Čokoládové dekorace
  • Celé maliny

Postup

  • Nejprve smícháme čerstvý jogurt s Yogo 30 - sušené ochucení (kód: 2259).
  • Připravíme si šlehačkový krém Jogurtový v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
  • Vykrojíme piškotový plát, vložíme na dno formy a zvlhčíme vanilkovým sirupem.
  • Nalijeme jogurtový krém do formy do jedné poloviny výšky formy.
  • Dáme celé zmrazit, dokud tento korpus neztvrdne.
  • Po ztvrdnutí natřeme vrstvou Poleva hladká Farcitura Malina (kód: 3274) a završíme jogurtovým krémem těsně pod okraj formy.
  • Připravíme malinovou polevu s kousky přimícháním trochu (10-20%) Cukrářský lesk Gelatina Neutra (kód: 2277) do Poleva s kousky Malina (kód: 2380) a ohřejeme na 30 °C.
  • Polijeme povrch dortu až po okraj formy a vložíme zpět do mrazícího zařízení na 10 minut.
  • Ozdobíme povrch dortu čokoládovou dekorací a celými malinami.