Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Ztužovat pro Bavorské krémy - tj. k výrobě lehkých šlehačkových dezertů, které si udrží svoji strukturu a tvar v zamraženém stavu. Přitom po vyndání z mrazu lze zákusek brzy servírovat.
kg bez DPH: 299,00 Kč
kg s DPH: 343,85 Kč prodejní ks s DPH: 687,70 Kč
prodejní ks bez DPH: 598,00 Kč
Pistáciová Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.
kg bez DPH: 506,00 Kč
kg s DPH: 581,90 Kč prodejní ks s DPH: 698,05 Kč
prodejní ks bez DPH: 607,00 Kč
Bílá čokoláda Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.
kg bez DPH: 390,00 Kč
kg s DPH: 448,50 Kč prodejní ks s DPH: 538,20 Kč
prodejní ks bez DPH: 468,00 Kč