Připravíme si krém Bavarese v potřebném množství podle formy - vyšleháme všechny ingredience najednou.
Připravíme krém Pistáciový a Vanilkový jemným vmícháním ochucovacích past do krému Bavarese.
Vykrojíme světlý piškotový plát kruhovou formou o průměru 16 cm a následně plát vložíme na dno formy o průměru 18 cm (výška 4 cm). Formu doporučujeme vyložit podél vnitřní strany dortovou páskou.
Necháme opět 10 minut zamrznout a poté nalijeme vrstvu Vanilkového krému až po okraj formy, zahladíme povrch cukrářskou stěrkou a dáme celý korpus zamrazit, dokud neztvrdne.
Ztužovat pro Bavorské krémy - tj. k výrobě lehkých šlehačkových dezertů, které si udrží svoji strukturu a tvar v zamraženém stavu. Přitom po vyndání z mrazu lze zákusek brzy servírovat.
kg bez DPH: 757,00 Kč
kg s DPH: 847,84 Kč prodejní ks s DPH: 1.695,68 Kč
prodejní ks bez DPH: 1.514,00 Kč
Pistáciová Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.
kg bez DPH: 530,00 Kč
kg s DPH: 593,60 Kč prodejní ks s DPH: 712,32 Kč
prodejní ks bez DPH: 636,00 Kč
Bílá čokoláda Stracciatella - čokoládová poleva, která vytváří lahodnou křupavou vrstvu na povrchu nanuků a zmrzlin. Protřením do smetanové zmrzliny vytvoří jemné čokoládové chipsy.
kg bez DPH: 409,00 Kč
kg s DPH: 458,08 Kč prodejní ks s DPH: 549,92 Kč
prodejní ks bez DPH: 491,00 Kč